HTML

Mindnyájan jártunk egyszer az Akadémián…

Mint mindenütt, ahol sok ember tolong, az egyetemeken/főiskolákon is rengeteg idiótával lehet találkozni. A katedra mindkét oldalán. Az ő történeteiket gyűjtöm szórakoztatás és okulás céljából.
Ha van neked is, küldd el a gmail-re "rongyfiliszter"-nek!

Friss topikok

  • Bereczki Zoltán: Az ügyvédek is hajlamosak erre, egyszer láttam egy ügyvéd által készített anyagban, hogy azt, hogy... (2009.11.03. 07:44) Közjáték

Linkblog

Égett

rongy filiszter 2009.11.03. 18:48

    gyors update. az "értékellek mint embert" blog legfrisseb bejegyzése a "szabályosan égett a pofám" címet viseli (a bejegyzést nem olvastam, majd....). Ami bizonyos emlékeket ébresztett bennem.
Ez ugyan nem egyetemen történt, hanem középiskolában, de gyorsan megírom.

Történt, hogy az egyik tanárnak meglehetősen nagy szakálla volt. Valószínű nem ezért, de kicsit furcsa figura volt ő is. Egyszer mentünk órájára (mindig ugyanabba a "szak"tanteremben tanított), szembe a folyosón jöttek mások az ő órájáról. Valakinek valami rosszul sikerülhetett, mert nagyon be volt rágva az illető szakállas tanárra, és tett is megjegyzést a szakállra, többek között kilátásba helyezte, hogy egyszer "leöntöm benzinnel és meggyújtom".

Pár hét múlva órán a fentebbi szakállas tanárunk épp mesélt valamit ami vele megesett, valami ciki dolog volt, és azt a kifejezést találtha használni, hogy "képzelhetitek, hogy égett az arcom".

Nem értette, hogy néhányunkból miért tört ki hangos nevetés (így jár az ember, ha vizuális típus).

Nem magyaráztuk el neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyetemitortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr561496606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása