HTML

Mindnyájan jártunk egyszer az Akadémián…

Mint mindenütt, ahol sok ember tolong, az egyetemeken/főiskolákon is rengeteg idiótával lehet találkozni. A katedra mindkét oldalán. Az ő történeteiket gyűjtöm szórakoztatás és okulás céljából.
Ha van neked is, küldd el a gmail-re "rongyfiliszter"-nek!

Friss topikok

  • Bereczki Zoltán: Az ügyvédek is hajlamosak erre, egyszer láttam egy ügyvéd által készített anyagban, hogy azt, hogy... (2009.11.03. 07:44) Közjáték

Linkblog

Közjáték

rongy filiszter 2009.11.02. 20:48

Addig is, amíg valamennyi szöveget az agyamból összekaparok és leírok az elveszett bejegyzés helyett, egy gyors dolog, ami most jutott eszembe.

Egyik tanárunk, egyéb hibái mellett (eltaláltátok, nem volt a szívünk csücske) szeretett táblára írás/ábrarajzolás közben a gyakran használt szavak helyett azok valamilyen rövidítését használni.

Így lett következetesen az acél szóból "ac." rövidítés.

Négy karakterből lett három.

Gratulálunk.

Címkék: hulye tanár

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyetemitortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr191494125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bereczki Zoltán · http://miskolcblog.blogspot.hu/ 2009.11.03. 07:44:09

Az ügyvédek is hajlamosak erre, egyszer láttam egy ügyvéd által készített anyagban, hogy azt, hogy "számú", így rövidítette: "sz.-ú".
süti beállítások módosítása